Цветомир Найденов разкри поредната лъжа на Божков

Novini.bg
share

Фъфлещият убиец Васко Черепа е в серия!

Това написа на личната си страница във Фейсбук бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов, който разкри, че в двете хазартни фирми на притежателя на 18 обвинения Васил Божков са работили по-малко от 400 човека на трудов договор, а не хиляди, както твърди беглецът в Дубай. Ето какво още написа Найденов:

Вече се оплита в лъжите си жестоко. Доскоро твърдеше, че си е плащал данъците както е по закон, сега казва че при “новия данък” Лотарията и Еврофутбол е трябвало да се закрият и да останат хиляди служители без работа, та затова не плащал коректно. А сега да кажа каква е истината : Лотарията нямаше да печели по 100 млн на година, а щеше да печели по 30 млн, а Еврофутбол нямаше да печели по 40 млн на година, а щеше да печели по 10 млн на година при “новия данък”.

Цветомир Найденов към Божков: В Сатурнова дупка ли си?

В Еврофутбол и Лотарията няма хиляди служители на щат, а на трудов договор са под 400 човека и в двете фирми заедно и то, защото щатът винаги е бил раздут, предвид монополното им положение. Черепа се жалва, че бил изхвърлян от всеки бизнес постепенно...обяснението ми е, че така става с всеки рекетьор влезнал в даден бизнес и бизнесът е нормално да го изхвърли като чуждо тяло.

Специално за хазартния бизнес-забрави, че 1993 година Стефан Найденов го взе в бизнеса с Еврофутбол и игралните зали и за благодарност през 2019 г скочи да го убива и заграбва...не, Чери, не става така, сладурле такова!

А това за политиците и недаваните подкпупи преди 2014 г са такива лъжи, че още се смея с глас...

Водещи новини

Още новини