Трактора бесен на Цветанов - разпознал се в думите, че е бос на "Наглите"

share

Алексей Петров се разпозна в думите на Цветан Цветанов в интервю по БТВ. Там вътрешният министър обаче не спомена нито един път името на сочения за лидер на „Октопода“.

На въпрос на водещия дали в действителност ръководителят на Наглите е високопоставено лице, което няма криминално минало и има ли той информация кой е той, Цветанов отговори положително и каза, че в момента се води друг процес, който трябва да пречупи гръбнака на организираната престъпност.

Аз смятам, че цяла България разпознава факта, че Цветан Цветанов внушава, че аз съм съпричастен към всяко престъпление, за да се оправдае, че има ръст на престъпността, каза Алексей Петров в рамките на поисканото от БТВ право на отговор.

Той заподозря, че зад целта на свързването му с „Наглите“ е да бъде елиминиран. Антон Петров-Хамстера е арестуван по делото „Наглите“ само защото имаше връзка с мен, твърди Петров и припомни, че докато е бил в ДАНС е предлагал многократно нестандартни варианти и решения за разработка на групата за отвличания. Бащата на един от отвлечените е идвал многократно при мен с искания да се направят обиски на къщи, в които той си мисли, че държат сина му, добави той. Става въпрос за Красимир Цанев, който е баща на Илиян Цанев, една от жертвите на Наглите. В действителност са били извършвани обиски на няколко къщи и доказателствата за това се намират в прокуратурата.

Ако Цветан Цветанов има ясни данни дали аз съм извършил престъпление нека да ми каже името, призова Алексей Петров.

Водещи новини

Още новини