Адвокат: Банковата служителка е била част от схема

Кадър - Нова телевизия
share

Вярвам в любовта, но мисля, че тази жена може да бъде манипулирана и изнудвана. Това заяви адвокат Ивета Анадолска в ефира на Нова телевизия по повод задържаната банкова служителка, източила над 1 млн. лева и изпращала средства на предполагаем неин любовник.

По думите ѝ обвинението трябва да докаже, че тя е изпращала пари на това лице. "Може да е част от схема, това си мисля аз и даже за себе си съм убедена в това. Може той да е пощенската кутия, а организаторът да е друг.", каза още Анадолска.

Любовникът на банковата служителка живеел охолно

Според психолога Ани Владимирова няма нищо ново под слънцето. "Това е ниша в криминалния контингент. Не е новост някой да се възползва от самотни и нещастни хора. Много важно е да знаят хората, че има една проста система - няма много лична информация за манипулатора, почва да се гради виртуален образ с много музика и любов, почва да се интересува за обкръжението и после започва да се контролира жертвата, а накрая се заговаря за бъдещето - "ние ще направим" и жертвата започва да дава пари. Близките могат да познаят, че се случва подобно нещо като хората започнат да се променят. Когато са щастливи в мрежата и нещастни в реалността. Мога да посъветвам хората да изведат максимално бързо една подобна връзка в реалността и да споделят с близките си за нея", каза още тя.

Банкова служителка източила 1 млн. лв. от клиенти

Водещи новини

Още новини