Поне осем човека са задържани във Враца за наркотици за последното денонощие

Novini.bg
share

Поне осем човека са задържани във Враца за последното денонощие, заради притежание на наркотици, съобщават от ОД на МВР.  Вчера, в  12.20ч. в областния център е извършена проверка на  две криминално проявени лица, от гр. Враца и от село с.Баурене. В едно от лицата е намерена зелена суха листна маса -„чай“ за пушене.

В 19.50ч. в чакалнята на жп гара Враца  е извършена полицейска проверка на три лица. В едно от лицата, 23-годишен жител на село Брусен е намерен плик, съдържащ суха зелена листна маса - канабис. Трите  лица са задържани  в РУ Враца.
Тази нощ, в 00.45 ч. в гр. Враца  е извършена проверка на лек автомобил „Шкода“,  паркиран на улица  в гр. Враца. В колата са установени 5 непълнолетни лица от гр. Бяла Слатина. При извършения обиск  в автомобила е открит канабис и електронна везна. Лицата са задържани в РУ-Враца.  Образувано е бързо полицейско производство.
 
По време на специализирана операция по линия „Противодействие разпространението на наркотици“, в гр. Мездра е извършена проверка на 17-годишен жител на същия град и 15- годишен жител на село Крапец. При извършените обиски, в двете лица са намерени пликчета  съдържащо „чай“ за пушене.
 
За времето от 20.30 ч. до 21.30 ч. снощи, на територията на село Хубавене е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици”. Извършени ас проверки  в питейни заведения, МПС, района около училището. Нарушения не са установени.
 

Водещи новини

Още новини