Спецоперация: Закопчаха петима с дрога в Стара Загора

  • 14 март 2019 17:24

  • 3604
  • 1
Спецоперация: Закопчаха петима с дрога в Стара Загора
© МВР

Специализирана операция срещу разпространението на наркотици е проведена вчера в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Полицейските действия са предприети от служители на сектор „Наркотици“, ГДНП. Установени и задържани са общо петима мъже в момент на покупко-продажба на наркотични вещества.

При проведените от служители на ГДНП и Първо РУ-Стара Загора допълнителни действия по разследването – личен обиск и претърсвания на два адреса, ползвани от двама от задържаните, са намерени и иззети различни по вид наркотични вещества и пари.

На двама от задържаните – мъж на 40 години, от Стара Загора, известен на полицията и съдебните власти за трафик на жени, държане на непълнолетна против волята й и средна телесна повреда и на 17-годишен младеж са повдигнати обвинения.

40-годишният ще отговаря по чл. чл. 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс (за разпространение на наркотици), а на 17-годишния обвинението е по чл. 354а, ал. 3 (за държане на наркотични вещества).

По случая е образувано досъдебно производство в Първо РУ - Стара Загора. С постановление на окръжен прокурор 40-годишният е задържан за 72 часа.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

(Снимка: МВР)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3604 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
GDBOP

2019.03.14 | 17:32

1

KRAI, udarihte gi!!!! S tezi gram i neshto treva na snimkata kolko hora shtqha da umrat ot svrahdoza ne mi se misli! EVALA STARSHI !!!!

Добави коментар

Водещи новини