Майката на убития Марио: Илко тормозеше децата ми!

share

Задържаният за убийството в Студентски град Илко от Добрич е тормозел братята близнаци Марио и Мартин Данчеви, с които живеел в една стая. Това заяви пред БНТ майката на убития Марио - Росица.

"Той беше ужасно нахален, мързелив, не чистеше стаята, те го обслужваха. Взимаше им матраците, психически тормоз върху моите деца през цялото време", разказа майката. 

По думите й, нейните момчета са възпитани и скромни и никога не са казали на никого обидна дума. Затова според нея не са казали за тормоза от съквартиранта си, за да не тревожат семейството. На въпрос защо не са сменили стаята, след като са имали проблем, майката каза: "Защото казаха, че са решили проблемите вече. Това е, моите деца са най-добрите. Нито са алкохолици, нито са побойници. Оставете ни с мъката ни".
 
Припомняме, че Софийска градска прокуратура повдигна обвинение срещу 19-годишния Илко Радев за убийството на 19-годишния Марио Данчев. Соченият за убиец се е провалил на детектора на лъжата. Експертиза е установила, че по намерения нож има и негови отпечатъци.  Вътрешният министър Цветанов обяви, че задържаният за убийството Илко е бил с 0% съдържание на алкохол в кръвта.

Водещи новини

Още новини