Илко опитал да убие и двамата братя

  • 12 март 2012 20:45

  • 8686
  • 31
Илко опитал да убие и двамата братя
©

В Перник бе отслужен молебен за здраве след убийствата на похитената Мирослава и 19-годишния Марио, смъртоносно наръган в общежитие в Студентския град. Майката на загиналия младеж обяви, че обвиненият в престъплението Илко Радев се е опитал да убие близнака на Марио - Мартин.

Росица Данчева застана зад позицията, че нейните момчета са станали невинна жертва на своя съквартирант, с когото имали конфликт отдавна.

„Той се е опитал да убие и трите деца. Направил е огромна порезна рана първо на лицето на Марио, след което те са се уплашили и са се обърнали с гръб да бягат. Тогава той намушква и Мартин в лопатката. Опитва се да убие и него", заяви в интервю за бТВ почернената майка. Тя не отрече, че децата й са употребили алкохол в злополучната нощ.

Родителите на Марио поискаха справедлив процес и се включиха в подписката за Доживотна присъда без право на обжалване за убийство. В нея вече са се подписали над 6000 души.

Илко Радев бе освободен под парична гаранция след 72 часа прекарани в ареста. Обвинението му пък бе променено в неизбежна самоотбрана.

Последвайте канала на

8686 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар

2013.08.29 | 13:22

31
да не би Илко освен тях да е искал да убие целия свят
НАРОДЕН

2013.08.29 | 13:21

30
ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БЕ ЧУДО ВИДЯЛО.В 3.00 ЧАСА ПОСРЕД НОЩИТЕ.ВСЯКА МАЙКА ЩЕ СИ ЗАЩИТИ НЕЙНОТО СИ ТО СИ Е ЕСТЕСТВЕНО.АМА ЕЛА МЕ НЕРВИ МЕНЕ ПОСРЕД НОЩИТЕ ОТДАВНА ДА СЪМ ГИ НАТРОШИЛ НАГЛИТЕ.ТО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР СЕ ИЗТЪРПЯВА АМА КАТО СЕ ОПИТВА КОЛКО Е ДЪЛБОКА ВОДАТА ПОЧТИ ВСЯКА ВЕЧЕР НА ЧОВЕК МУ ИЗКИПЯВА ЧАЙНИКА И СТАВА НЕЩО ТАКОВА.
DO 15 i 16

2013.08.29 | 13:19

27
DA MI QDETE MIRIZLIVIO PERNISKI KUR MAIKAVI DEEBA! SEKI E QL BOI, A TOQ STRAHLIV MANGAL TRUGNAL DA KOLI. U PERNIK AKO SEKI PUT VADEHME NOJOVE, EDIN DO SEGA DA NEE OATANAL OT NAS.
krum

2013.08.29 | 13:20

29
ееей селянино , научи се да пишеш после ругай , там в пеуник за това сте на това дередже, само побоища скандали м винкели тъпотии, човека си е легнал да си почива , онези дрислиовци тръгнали да бият , поговорката си е много точна '' страх лозе пази '' , пък майката много много да не стене след трагедията , да си е оправила нещатата като е знаела че имат конфликт лицата , неможе никой да да посяга на друг за каквото и да било 90-те години минаха отдавна , влизат пияни , какво очакват тези да стой и да мълчи , от пияния и лудия бяга , а и нормално пуснат ги мамините синчета някъде , после пият друсат се ,прават поразии , стане беля и накрая родителите им '' то наще деца не са такива '' ако не са такива и не са се правили на герои , това нямаше да се случи

2013.08.29 | 13:18

26
Ела на мен да трошиш вратата посред нощ пиян, викни и брат си . А после майка ти да обяснява на обществото че си бил добро момче , ама миризлив пернишки к.. !!! П.П. В Перник не е лошо да се научите поне да пишете на Български , и тогава ни разяснявайте колко сте добри момчета.
Смешник

2012.03.13 | 20:54

14
Ела ми изкърти вратата пиян посред нощ с още двама нещастника и най-малкото от което трябва да те е старх е това че ще ви изколя.Хич и не ми дреме от такива дришни като тебе за мене даже и не сте хора просто едно парче месо което мога да употребя по доста неприятен начин.

2012.03.13 | 15:11

11
Тази майка ще ги изкара светци първо не пиели даже не кусвали а те не изтрезнявали даже искал да ги убие накарал ги да блъскат по вратата да вдигат скандал на портиера за да може да ги убие и двамата сега и другия брат наръган в гърбът те седели в редица а той зад тях ръга голям филм
ivo

2013.08.29 | 13:19

28
hora, kak 6te vlizat piqni da me biqt i az 6te sedq za6toto te sa dobri mom4eta ? za vsqka maika deteto e nai-dobroto , no ...aide stiga de razbili vratata , piqni zalqni za .... za da si legnat krotko li . aide molq vi . edva li nqkoi ot vas bi si sedql kroti4ko 4akaiki da go smelqt ot boi
Марио

2013.08.29 | 13:16

25
Аз по принцип смятам, че това си е самозащитата, а и в тоя момент адреналина ти е на макс и може да направиш нещо, което иначе не би направил, а и 3 през нощта баси ... И положението става още по-лошо, защото момчето е било и събудено и сънено, кой ще разсъждава нормално в тая ситуация ? Аз по принцип доста дълго време се занимавам с бойно изкуства(предимно Шотокан Карате) и една вечер се къпя и не очаквам никой и излизам от банята и приятелката ми се скрила зад вратата и ми скача да ме стряска и пищи буууу и аз и набих 1 "Маегери", то това са си рефлекси и за малко си шибне главата в стената и можеше и трагедия да стане. В 3 часа през нощта всеки е доста изморен и със сигурност мислите му не са толкова ясни, както през деня.
Вълка

2013.08.29 | 13:16

24
Според майката на близнаците, те са станали невинна жертва на своя съквартирант - ПОПИТАЛИ МАЙКАТА(!!?), подписка в ПЕРНИК(!!?), 6000 се подписали (под какво и в качеството си на какви - СЕЛСКА СОЛИДАРНОСТ по български), какво искате да подскажете с тази статия - как враждебният български свят пречи на перничани да живеят в симбиоза с околните щати, яхнали по 1 GTI с винкел под седалката... тук глупостите край нямат... НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ СЕ Е СБЛЪСКВАЛ С ТАЯ т.нар. КУЛТУРА... и какво друго да ви каже майката за нейното си "гардже" бе донори такива!? 'Ше ми 'дигат кръвното няк'ви алкохолизирани последователи на GOLF 3 през вечер ще влизат в мъжете на по 5 ракии през вратата с пантите напред и после "АЗ серийният убиец"... че кой нормален ще го търпи това бе(??!)... ТВЪРДО СЪМ ЗАД ИЛКО! Останалите да ги заведат при чичо ПОЛИГРАФ и коментарите на родата след това на място. Веднъж за винаги да отвържат каишката на огнестрелното и край на филма с МУТРИ, БАНДИТИ, КРАДЦИ, ШАМПИОНИ ПО СЕЛСКИ ММА и всяк'ви други отрепки (е, ще има и фира но като цяло всичко ще си дойде на мястото по-бързо от очакваното)!
Ondzi

2012.03.15 | 00:13

20
Пичове, бързате да защитавате Илко и да коментирате без да знаете какво е имало преди това и какво се е случило във фаталната нощ. Всеки тук си изгражда някакви собствени фантазии, а всъщност между всеки отделен случай има огромна разлика. А в сайта е сбор на психари.

2012.03.13 | 10:32

3
A za namiganeto ima medicinsko bre ot udarite po glawata i towa ne li neste 4eli a da ne goworim za stresa i psihologi4eskoto razstroistvo ot tova 4e e ybil 4owek
Коки

2012.03.19 | 11:19

23
Не го знам какво медицинско за удари по главата има този, но лицето му беше чисто! То много случайности му се събраха: Случайно намига на камерите, случайно мушка двама в гърбовете... Според мен пияните са влезли вътре, за да го смачкат от бой, но в крайна сметка ги е очаквал психопат с нож! Правили каквото правили,но се уплашили и дали на задна, а Илко изпаднал в амок от страх и ярост ги е подгонил и ръгал в гърбовете.
Цветан Димитров

2012.03.19 | 11:18

22
До скоро заставах твърдо зад Илко - нападнали го трима пияни и прочие...защитил се човека. Обаче след наглото му намигане(?) към камерата на БТВ, започвам да се чудя? Видимо на него му няма нищо (поне на лицето). Третото момче беше труден за рисуване от синини и отоци, а двамата братя са намушкани в гърба. Един да беше, иди дойди - случайност в мелето. Но двама...??

2012.03.17 | 01:13

21
Доста болен народ сме си щом защитаваме и оправдаваме човек отнел човешки живот при това го убил в гръб и това става в центъра на Студентски град - отнет е човешки живот какво като момчето било от Перник оттам излизат мъжки момчета а не меки китки които убиват в гръб
Rebel

2012.03.13 | 20:54

15
Не болен народ сме за това че бездарните пияндурници са ни по-мили от амбициозните хора с потенциал.
Нормално е

2012.03.13 | 20:58

19
Мисля,че всяка една майка би имала същата версия....децата са и невинни и са най-добрите и т.н..

Добави коментар

Водещи новини