20 души се млатиха в пиянско меле пред БИАД (обновена)

share

Малко след 5.10 ч тази сутрин е станало ново меле пред БИАД. Скандалът е бил предизвикан от пиянска свада. Побоят се разиграл пред заведението и в мелето са участвали 20 души.

Светкавично на мястото пристигнали екипи от столичното Първо РУП и специализираните полицейски сили на СДВР. Благодарение на бързата им намеса, боят бил прекратен, а участниците отведени в районното полицейско управление. От пресцентъра на МВР уточняват, че бързата намеса на служителите на реда е предотвратила разрастването на скандала.

Оказало се, че едната компания празнувала рожден ден на момиче. Доста развеселени от голямото количество алкохол, младежите започнали да пеят песни във възхвала на ЦСКА. С това те подразнили друга компания, които били от “Левски”. В ранните часове и след солиден запой двете компании си тръгнали. На входа обаче се засекли и се втурнали да си обясняват кой отбор е по-велик. Така се стигнало до масовото сбиване.

След побоя 26 - годишен мъж с инициали С.П. е бил откаран в Пирогов. Той е отказал да остане за наблюдение в лечебното заведение и е освободен срещу подпис.

Водещи новини

Още новини