Спасители се млатиха в ресторант в Созопол

  • 01 август 2013 16:27

  • 4997
  • 2
Спасители се млатиха в ресторант в Созопол
©

Масово меле избухна между спасители от двата плажа в Созопол - "Централен" и "Хармани". Морските гардове са се млатили до кръв в ресторант "Винарна", който се намира на централния плаж в морския град, съобщава "Стандарт".

Инцидентът е станал около 19.00 часа в сряда следобед. Няколко часа по-рано спасителите от конкурентните ивици са се поступали заради инцидент с водно колело, в който участвала и дъщерята на концесионера на централния плаж. Няколко туристи наели водно колело и влезли с него в морето пред плаж "Харманите". Групата се отдалечила доста навътре, а в същото време излязла буря и възникнала опасност водното колело да потъне. Спасителите от "Харманите" хукнали да спасяват туристите. Колегите им от съседната ивица също станали свидетели на критичната ситуация и решили да помогнат. Дъщерята на концесионера тръгнала с джет и няколко спасители да помага. В крайна сметка двете групи успели да измъкнат летовниците невредими, но докато течала спасителната операция единият гард от "Харманите" блъснал главата си в джета. Когато излезли на брега, спасителят се скарал на момичето, без да знае кой е татко й. Спасителите от централния плаж пък защитили девойката и на бърза ръка набили колегата си от конкурентния плаж.

В късния следобед група спасители от "Харманите" решили да отмъстят на биячите и ги открили да вечерят в ресторант "Винарна". Между двете групи избухнал зверски бой, при който побойниците изпотрошили маси и столове. На място пристигнали няколко патрулки, които прибрали 4 в ареста, а още толкова се озовали след боя в болница.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4997 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.12 | 15:24

2
После защо българите предпочитали Гърция и Турция!Аман от бай Ганьовски изпълнения.
svidetel

2013.08.05 | 00:27

1
Ganyovskite unici do zadminaha,sprqmo tqh toi si e napravo "sveta voda nenapita ".............

Добави коментар

Водещи новини