Тролейбусният шофьор се хвърлил от моста, защото жена му го напуснала?

Булфото
share

Раздяла със съпругата е причината за самоубийството на тролейбусния шофьор Пламен Гунев. 50-годишният мъж се хвърли от моста “Чавдар” пред очите на изумените пътници.

“Хванах тролея една спирка преди моста. Бях със слушалки през цялото време и слушах музика. На моста тролеят спря, качи се една възрастна жена. Точно тогава водачът слезе, качи се на парапета без да каже нищо.

"Стоя така 2 минути. Аз се обърнах назад, за да видя дали другите пътници знаят какво се случва. Когато пак погледнах, видях, че един от пътниците тича към парапета и гледа надолу. Именно тогава си махнах слушалките”, разказва потресен тийнейджър пред столично издание.

Синът на Пламен Гунев е криминално проявен. Той ще бъде извикан на разпит и ще трябва да разпознае тялото на баща си. Според съседи на тролейджията, той има чести свади със сина си именно заради проблемното му минало и всячески се опитвал да го вкара в правия път. Именно това била причината и за непрестанните кавги със съпругата му и решението й да прекрати дългогодишния си брак с Пламен.

Водещи новини

Още новини