Бойко Борисов към сина на убитата данъчна: Извини се на полицията! (видео)

share

Полицията получи какви ли не упреци. Снощният случай във Враца е подобен. Детето на изчезналата данъчна инспекторка също е казало неща към полицията и сега като разбере кой е убил майка му и на него ще му кажа - като ти мине мъката отиди и се извини на хората , които нагруби, защото и те имат семейства и деца.

Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването Бодилник по ТВ 7 в коментар на репликата, с която призова семейството на убитата Мирослава да се извинят на полицията. Лично се обадих на сестрата и майката на Мирослава и поднесох своите съболезнования и изразих съжаление, ако съм бил разбран погрешно, заяви Борисов. Разбирам тези, които искат да се възползват от ситуацията, но хората ме разбраха какво искам да кажа.

По отношение на заръката Цветан Цветанов да купи три-четири телешки пържолки за кучето изровило трупа на Мирослава премиерът каза, че следовите кучета са най-добрите приятели на полицията и на червения кръст . Затова като кучкар казах каква е любимата им награда. Медиите се възползват от подобни реплики, не спести критиките си министър-председателят и цитира публикации във вестниците, според които на среща с археолозите на магистрала „Струма“ е казал “Грабвайте си керемидите и се изнасяйте от тук“. Подобни думи не съм изричал никога и след това информацията беше изтрита от сайтовете им, припомни Борисов.

Водещи новини

Още новини