Мъж загина след катастрофа на Струма на Разпети петък

Булфото (архив)
share

Мъж загина при катастрофа на автомагистрала "Струма", съобщиха от МВР.

Малко преди 13 часа на преди разклонението за Дупница в посока Благоевград, е станала верижна катастрофа с три автомобила. Пострадали са трима, откарани са в медицинско заведение, където по-късно един от пострадалите - 89 -годишен мъж е починал. На място пътни полицаи регулират движението на превозните средства. Два инцидента имаше и на АМ Хемус, при които нямаше пострадали.

От полицията съобщиха, че трафикът по всички магистрали е натоварен. Интензивно е движението на превозни средства и на граничните пунктове. На ГКПП- Капитан Андреево има колона от 5 км товарни автомобили на изход и 2 км товарни на ГКПП- Лесово. Движението е интензивно, но няма натрупване на леки автомобили.

Интензивно движение, без натрупвания на превозни средства има и на българо-гръцката граница, само на ГКПП - Капитан Петко войвода – на вход им 2 км колона от леки автомобили.

На ГКПП Дунав мост - Русе има 2 км на изход от товарни автомобили. На останалите гранични пунктове трафикът е нормален, уточняват от ГД“Гранична полиция“.

Водещи новини

Още новини