Тираджия си поискал секс от румънка заради автостоп

share

Тираджия от Русенско си поискал сексуслуга от румънка, която качил на автостоп в камиона си. Дамата обаче му отказала, затова 65-годишният шофьор и нанесъл побой, отмъкнал чантата и парите й, съобщиха от ОД на МВР-Русе.

На 29 март в 22.58 часа бил получен сигнал през телефон 112 за открита в района на русенското село Обретеник, жена с румънско гражданство, която била с множество наранявания по главата и тялото. Пострадалата дама била отведена в УМБАЛ – Русе. Оказало се, че румънката се е качила на автостоп в български ТИР в съседния на Русе град Гюргево. Камионът бил управляван от българин, с когото заедно преминали ГКПП "Дунав мост" и след това продължили по главен път Русе - Велико Търново.

В района на село Обретеник, шофьорът изведнъж отбил по второстепенен път в посока село Ценово, като в близост до гориста местност спрял камиона и нагло си поискал сексуални услуги като заплащане за превоза. Жената обаче му отказала и тогава шофьорът и нанесъл побой, като взел от чантата и сумата от 50 евро и след това потеглил с управлявания от него товарен автомобил, в който останали лични вещи на пострадалата - чанти с дрехи и мобилен телефон марка "Самсунг". По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК.

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР-Русе бил установен извършителят на деянието. Оказало се, че мераклията за ласки е И.И. на 65 години от град Бяла. Сладострастникът бил привлечен в качеството на обвиняем за престъпления по чл. 150 ал.1 от НК и чл. 198 ал.1 от НК. При проведен разпит с И.И., в качеството му на обвиняемо лице и в присъствието на упълномощен защитник, 65 годишния мъж признал напълно вината си за извършването на двете престъпления.

Водещи новини

Още новини