Група роми пребиха жестоко баща и син в Средец (снимки 18+)

share

Роми пребиха зверски баща и син в заведение в Средец. Екшънът се е разиграл в заведение, намиращо се на ул. „Цвятко Радойнов”.

Пострадалите са с множество наранявания, съобщава Флагман. „Циганите без причина дойдоха и започнаха да ни бият. Ние сме от Средец, но живеем в Кипър. Прибрахме се и излязохме да се почерпим, а семейството ми преживя нещо ужасно. Нападнаха ни озверели цигани, най-лошите в Средец, занимават се само с кражби и побои. Полицията знае всичко има снимки и ги издирват защото са избягали“, разказва пострадалият баща пред "Флагман".

Бандата агресивни мъже нахлули в заведението и влезли в пререкание с клиентите. Спречкването прераснало в сбиване, от което са нанесени множество материални щети.

Мъжете, пострадали при сбиването, са 41-годишният И.С. и синът му – Т.С., 20-годишен. Задържан е 35-годишният Х.Ч. от Средец. Самоличността на останалите участници в инцидента, както и причините за възникването му, са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Средец.

Сн. "Флагман"

Водещи новини

Още новини