Откриха прострелян в главата полицай

share

42-годишен мъж от Велико Търново е намерен с огнестрелна рана в областта на главата, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

Мъжът е намерен мъртъв днес около 11,00 часа в лек автомобил „Опел Омега” на неасфалтиран път от село Арбанаси в посока Ксилифор. Сигнал за лицето е подаден в оперативната дежурна част – Велико Търново на тел. 112 в 11,15 часа. Незабавно на мястото е изпратена дежурна оперативна група, която установява, че лицето е с огнестрелна рана в областта на главата.

В момента на мястото на инцидента работят съдебен лекар, представител на Окръжна прокуратура – Велико Търново, разследващи полицаи, служители от Областната дирекция на МВР – Велико Търново и Районно управление „Полиция” – Велико Търново.

Установена е самоличността на лицето. Той е служител на сектор „Следствени арести” – Велико Търново. Установено, че е напуснало дома си вчера сутринта и от тогава е в неизвестност. Днес сутринта негови близки са подали в РУП – Велико Търново молба за издирване.

До тялото са намерени пистолет и предсмъртно писмо. Версията, по която работят разследващите, е самоубийство. Работата по случая продължава.

Водещи новини

Още новини