Семейството на Боевски емигрира в Бразилия

share

Семейство Боевски наема апартамент в Сао Паулу, за да може олимпийският шампион да бъде пуснат под гаранция. Съпругата на щангиста и българският му адвокат, придружени от временно управляващия посолството на България Мануел ду Насименто, са се срещнали с него .

Срещата между Красимира и Гълъбин била много емоционална - жената през сълзи разказала на съпруга си за тиражираните от българските медии обвинения, а той я уверил, че е невинен и кокаинът му бил подхвърлен. В това време Мануел ду Насименто се е срещнал с началника на затвора, запознал се е с условията, при които е поставен Боевски и ги е определил като приемливи. Задържаният българин има необходимото медицинско обслужване.

От момента на повдигане на обвиненията до първото явяване в съда ще минат около 3 месеца. Затова семейството и адвокатът на Боевски ще се борят той да бъде пуснат под гаранция. За да се случи това, Боевски трябва да разполага с адресна регистрация в Сао Паулу. Адвокат Ивайло Дерменджиев е посъветвал семейството да наеме апартамент в бразилския град за една година, тъй като делото ще отнеме минимум 6 месеца.

Водещи новини

Още новини