Син на полицай се застреля (обновена)

share

Жестока семейна драма разтърси Асеновград. Самоуби се син на полицай, съобщава Марица.бг.

Момчето, сложило край на живота си, е 20-годишният Петър Милушев, син на инспектор от КАТ-Пловдив Йордан Милушев. Преди това е бил инспектор в центъра на в РПУ Асеновград. Петьо е единствено дете на сем. Милушеви.

Веднага след инцидента бащата е подал сигнала в Бърза помощ. Петър е живял е 4 часа след това, но въпреки усилията на лекарите е починал.

Петьо се върнал от работа и се застрелял в дома си в кв. „Запад” около 18:00 ч, докато родителите му били в съседната стая.
Колегата на Петър разказал, че той бил жизнерадостен, шегували са се, нищо не предсказвало какво е решил.

Преди година младежът е завършил гимназия в Асеновград. Работил във консервната фабрика „Ганчев” за детски пюрета.

Момчето е оставило предсмъртно писмо. Последните думи на момчето били: "Не ме забравяйте!".

Засега разследващите изключват версията наркотици или други психотропни вещества да са повлияли на Петьо за фаталното решение. Предполагат, че е любовна или някаква друга лична история.

Петър Милушев се е застрелял снощи след скандал у дома си. Имал е семейни проблеми с родителите си от битов характер. Това разкриват източници на разследването. Момчето не е било в депресия, не е употребявало алкохол и наркотици, не е имало намерение да слага край на живота си. Под силен емоционален срив е грабнало служебния пистолет на баща си и е направило фаталния единствен изстрел в главата, съобщава Блиц.

Оръжието е било оставено в спалнята на родителите, където обикновено е стояло.

Петър не е споделя мрачни мисли, нито пък е казвал, че има непреодолими проблеми. Няма любовна драма, категорични са разследващите.
 

Водещи новини

Още новини