Автомелета затапиха столицата (обновена+видео+снимки)

Булфото
share

Екипът на Novini.bg се разходи по основните софийски артерии, които петъчно са изключително натоварени. За това допринася и обилният дъжд, който следобед се изля над столицата, а по-късно премина в сняг.

На „Симеоновско шосе“, в близост до посолствата, около 16 часа е станал лек пътен инцидент. Джип е ударил лек автомобил. Няма пострадали. Движението в района е затруднено.

Малко по-рано днес лек автомобил "Пежо" с пернишка регистрация и "Фиат" с кюстендилски номер катастрофираха на столичния булевард "Цар Борис III". Инцидентът става на пешеходна пътека, при кръстовището с улица "Дамяница".

Свидетели разказаха, че катастрофата е станала между 1:30 и 13:45 часа. Тя е предизвикана от бързо движещия се автомобил "Пежо“, управляван от жена. Тя се удря във "Фиат Пунто“, предаде репортер на Novini.bg.

Ударът е изключително силен. Пежото се обръща по таван, а цялата страна на шофьора е смачкана. По чудо той остава жив и е без наранявания. Невредима е и жената. В изключителен шок са.

Пожарната и полицията са се явили много бързо на мястото на инцидента. С малко закъснение, след около 25 мин, пристига и Бърза помощ.

Очевидците са живеещи и работещи в този район. Разказват, че много често стават катастрофи точно на това място, тъй като има улица със забранен ляв завой, но тази забрана не се спазва.
Не стана ясно дали и в този случай катастрофата е вследствие на нарушение.

Десетки хора си загубват живота на това кръстовище, категорични са хората.

Галерия от снимки вижте ТУК

Чуйте повече във видеото...

Водещи новини

Още новини