Хванаха за кражба циганина, който се съблече на Йордановден

share

Янко Минчев, който стана известен с това, че се съблече и си размаха члена пред смаяните погледи на тълпата, събрала се на Йордановден в Първомай, отново влезе в полицейските хроники. Този път е бил изловен с авери да краде от складова база в града, пише Parvomai.net.

Заедно с още петима съучастници на възраст между 23 и 47 години се е включил в „акция“ по изнасяне на тютюн. Яшката, както е по-известен Минчев, не е единственият с криминално минало в групата. Проверката показала, че още трима от нея са стари познайници на полицията.

Шестимата са имали лошия късмет ченгетата да спрат за проверка микробуса, с който са превозвали плячката си. Това се случило в нощта срещу понеделник. Полицаите открили 36 бали тютюн във возилото. В хода на разследването станало ясно, че е откраднат от фирмен склад в града. Общото тегло на откраднатия тютюн е 902 килограма.

Когато Яшката влезе в полезрението на всички медии в началото на годината, той заяви, че семейството му има нужда от него, за да го издържа, и затова не трябва да влиза в затвора. Същото повтори и пред районния съд. Яшката в момента обжалва присъдата си от 1 година и 4 месеца за едро хулиганство.

Водещи новини

Още новини