Михнева: Сертов е получил заплаха за живота си, МВР лъже

share

Днешната информация на МВР за Петко Сертов не е достоверна. В деня, в който изчезва, Сертов е получил заплаха за личния си живот. Не знам от кой е получил заплахата.

Това обяви в предаването "Още от деня" по БНТ журналистката Маргарита Михнева. Сертов отива в Гърция, за да спаси живота си. От Гърция той е заминал за Италия. От там се е обадил на своя близка два пъти, но след това телефона му е изключен. Не мога да кажа дали е жив или мъртъв. Сертов е напуснал България, защото го е било страх и въобще не е бил спокоен, както твърдят от МВР. Това са тайни служби и операции на много високо ниво. Ще припомня, че Сертов беше единствения човек, който беше на втората инаугурация на Барак Обама. Давам още една подсказка-веднага след това той беше уволнен. Сертов е знаел много и за това е заплашен, категорична беше Михнева.

Тя продължи с нападките към Ангел Божилов и фирмата му "Вивид паур", където за последно е работил бившия шеф на ДАНС. Този човек е направил големи финансови измами. Това го казва гръцки съдия през 2012 година. Ако българската прокуратура се заинтересува от делата му, ще излязат много интересни неща. Сертов е разбрал за всичките игрички на Божилов и офшорни фирми. Там има една много странна комбинация между ченгета. Този човек не спира да мами българския съд, заключи журналистката.

Водещи новини

Още новини