Алексей Петров - "заплаха за сигурността на Америка"

Интернет
share

Федералните служби в Америка третират Алексей Петров не просто като престъпен бос, а като търговски партньор на терористични организации и съответно – финансов инвеститор на фундаменталния тероризъм, твърди в. "Всеки ден".

Точната квалификация, с която през лятото на 2008 г. Америка мотивира отказа си да допусне на своя територия служителя на ДАНС Алексей Петров, е:

“Участник в международни престъпни мрежи, които финансират фундаментално настроени срещу американските ценности и идеали терористични организации”.

От Пентагона са категорични, че Алексей Петров представлява заплаха за сигурността на Америка, тъй като “подкопава устоите на мира не по принуда и от наложените обстоятелства, а в преследване на егоистичните си интереси и идеалистичен принцип, усвоен от репресивните служби на комунистическия режим”.

През пролетта на 2009 г. Трактора отново опитал да си издейства визита в Америка, което да съвпадне с милиционерската кампания на създадената от него мафиотска партия РЗС срещу насаждането на ислямски фундаментализъм, за да разбере отново, че е персона нон грата отвъд Океана.

Миналата пролет Яне Янев бе пуснат да се снима до Статуята на свободата.

Водещи новини

Още новини