Тежка катастрофа на булевард "България" (снимки)

Булфото
share

Силната градушка, която удари по-рано столицата е причината за поредната катастрофа на бул. "България".

Автомобил с марка "Хюндай" се е преобърнал няколко пъти на пътното платно, докато не се е спрял в дърво точно до тротоара. Не разполагаме с информация за състоянието на водача.

Затруднено е движението в района на Орлов мост заради наводнени участъци по бул. „Евлоги Георгиев”. Полицаи пък регулират движението на кръговото кръстовище на 4-ти километър. Затруднено е движението по бул. „Проф. Цветан Лазаров” от 4-ти километър до ж.к. „Слатина”, на което кръстовище с бул. „Проф. Асен Йорданов” светофарът не работи. Сред автомобилите има такива със счупени прозорци заради градушката.

Обърнати контейнери за боклук пък затрудняват движението по бул. „Ситняково”. Под моста на „Подуяне” движението се осъществява трудно. Част от светофарите на Ботевградско шосе не работят.

Блокирана е и ул. "Фритьоф Нансен" откъм НДК, пише блиц. Причината е образувалото се мини езеро на пътното платно заради изсипалата се дъждовна вода. Картинката около НДК е подобна на другите квартали. Стотици коли са изпочупени и повредени от градушката.

Водещи новини

Още новини