Откриха 10 номера на психиатри в телефона на Валя

Фейсбук
share

Десет номера на психиатри са открили разследващите полицаи в телефона на 25-годишната Валентина Иванова. В него имало общо около 70 номера, съобщи източник от разследването, цитиран от "Флагман".

Апаратът, заедно с цигарите и запалката на младата жена, по думите му, били намерени случайно от рибар в края на моста. Без да подозира, че това са вещи на издирвано от МВР лице, той взел телефона и се прибрал.

Полицаите няколко пъти набирали номера на Валя и звънели настойчиво, но рибарят не отговарял. Тогава те използвали кетчър, за да локализират мобилната клетка и да открият къде се намира телефонът в радиус от няколко метра. Така стигнали до рибаря.

Отначало той твърдял, че джиесемът е негов и го купил от магазина. След като разбрал за изчезналото момиче, признал всичко и дори завел разследващите на мястото, където го е намерил. Обяснил, че намерените вещи на Валя не били хвърлени безразборно, а старателно подредени една до друга.

Още на 17 април Областната дирекция на МВР в Бургас разпространи съобщение, че случаят с изчезналата млада жена от кв. "Лозово" е изяснен, но близките й не разрешиха той да бъде оповестен. Разследващите вече са знаели, че Валя е имала проблеми с психиката и сама е решила да сложи край на живота си.

Водещи новини

Още новини