Откриха тялото на жената, скочила от Аспаруховия мост (обновена+снимка)

share

Млада жена, по думи на очевидци още момиче, е скочила от най високата точка на Аспарухов мост във Варна, съобщава "Петел".

Смъртоносният полет е видян от шофьори, преминаващи по него около 12.40 днес. Малко преди това в полицията е постъпил сигнал от граждани, че момиче стои на перилата на най-високата точка на моста и очевидно се кани да сложи край на живота си. Само след минути тя полетяла надолу. Самоличността и възрастна на младата жена все още се изясняват. Във водите на канала под Аспаруховия мост има спасителни екипи.

Тялото на момичето е открито и извадено от водата, откарано е в „Съдебна медицина“ за аутопсия. В дрехите на жената обаче не са открити никакви документи за самоличност. По думите на очевидци драмата се развила буквално за няколко минути.

Тепърва разследващите ще изясняват самоличността на младата жена, която е на видима възраст около 25-30 години и какво е нещастието, което я е застигнало, за да предприеме такава крайна мярка. По думи на полицаи това е третият случай на самоубийство от Аспарухов мост за тези година.

Водещи новини

Още новини