Проститутките намериха начин да финтират ченгета

Булфото
share

Търновски проститутки сключват официални договори за наем със своята сводница, за да избегнат проблеми с полицията.

Труженичките са сключили юридически официално заверен договор, че наемат стаи в апартамента на своята Мадам и че за това й заплащат месечен наем. По този начин, ако случайно бъдат изненадани с клиент по време на сеанс, те твърдят, че това не е платен секс, а техният интимен партньор.

По-важното обаче е, че дори и срещу жриците да бъдат образувани наказателни производства за платена любов, сводницата не може да бъде намесена по никакъв начин, съобщава „Телеграф”. Обясненията й са, че тя е дала стаите си под наем, а какво правят момичетата в тях и кого водят, изобщо не е нейна работа.

Проверка в „розовите” сайтове в Интернет показва още, че търновските жрици все още предпочитат да действат без посредник. Половината от представителките на най-древната професия се представят както компаньонки, доставящи приятна наслада на платежоспособни господа. Останалите пък заработват под маската на медицински сестри или масажистки. Цената на сеанс е между 80 и 100 лева на час, като екстрите се доплащат. Цената за нощ е от 300 до 600 лева.

За да привлекат вниманието, някои от мургавите проститутки се представят за манекенки, моделки или студентки, владеещи по 2-3 западни езика. Неграмотно написаните и с правописни грешки обяви обаче, ги разкриват, че лъжат.

Водещи новини

Още новини