Двама загинаха при катастрофи през последните 24 часа

Булфото
share

Двама души загинаха  през изминалото денонощие на територията на страната, съобщиха от СБА. 

 

Станали са 21 тежки катастрофи.  30 са ранени, 1 от тях е с опасност за живота. За района на София са станали 38 леки и 4 тежки ПТП.


Пътните настилки в страната са сухи. Затворени остават проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.
Забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан и по пътя Слънчев бряг – Бургас и над 20 тона през Айтоски проход.
До 15 септември за времето от 6.00 часа до 22.00 часа е забранено преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 3,5 тона по пътя Стара Загора – Сливен. Движението се осъществява по маршрут Стара Загора – пътен възел „Мъглиж” – Сливен.
За ремонтни дейности до 10 септември е затворен пътят Варвара – Костандово. Обходният маршрут е Белово – Юндола – Велинград и Пазарджик – Пещера – Батак – Ракитово – Велинград.
Поради ремонтни дейности в тунел „Ечемишка” на автомагистрала „Хемус”, до 2 септември през светлата част на деня ще бъде затваряна дясната тръба на тунела и движението ще се осъществява двупосочно в лявата.
Поради ремонт на Дунав мост са възможни затруднения в движението на ТИР-ове в този участък. Леките автомобили преминават безпрепятствено.

Водещи новини

Още новини