Обраха "Уикенд" и "Всеки ден"

share

Вестниците "Уикенд” и "Всеки ден" станаха жертва на нагъл обир посред бял ден, пише Блиц.

Въоръжени до зъби бандити нападнаха беззащитни служители на фирмата в четвъртък следобед в София. Обирджиите взели плик с 40 000 лв. от редакционната кола. Крадците опрели автомат със заглушител в главата на водача, за да им даде парите. Сумата била предназначена за заплати.

Охранителните камери в ИПК "Родина" са заснели ужасяващите сцени. На кадрите се вижда как счетоводителят на "Уикенд” оставя торбичката с парите на водача на автомобила. После се връща обратно, за да разпише някакви документи.

В 17. 35 изръмжава мотор и мъж в кожени дрехи спира машината точно до вратата на шофьора. Мотористът вади за секунди автомат и го опира оръжието в главата на водача. В същото време друг мъж, облечен в дебели кожени дрехи със зелен цвят отваря вратата на колата и грабва парите. С мръсна газ двамата обирджии отпрашват към "Цариградско шосе".

Изданието "Всеки ден”, позовавайки се на неофициална информация твърди, че обирът е организиран от подземните структури на Алексей Петров. Спрягат се имената на Наско Гаргата и Вальо Дабата. Според неофициална информация на изданието в подземния свят още преди няколко месеца е обсъждано и физическото елиминиране на известен криминален журналист от вестника.

Водещи новини

Още новини