Арабин е наръгал с нож млада жена в центъра на София

share

20-годишно момиче е с опасност за живота след нападение на крадец в центъра на София. Нападението е извършено минути след 2:00 часа през нощта на улица "Пиротска", съобщава "petel.bg".

Пострадалата жена била на работа като продавачка в денонощен магазин, когато срещу нея се изправил крадец. Той поискал парите от оборота. При неясни обстоятелства мъжът се нахвърлил върху момичето и започнал да забива в нея нож. Неофициалната информация гласи, че нападателят е бил с вид на арабин.

От "Пирогов" обясниха, че момичето е прието в много тежко състояние. Нараняванията са 10 на брой и били по цялото й тяло, включително и по главата. Загубила е и голямо количество кръв. Лекарите са спасили живота й, но все още съществува опасност от усложнения.

От СДВР обясниха, че в момента работят по установяване и задържане на извършителя, което означава, че той е успял да избяга от местопрестъплението.

По късно от ВМРО обявиха, че жертвата е техен съмишленик. Днес в 16:00 часа хората на Красимир Каракачанов ще проведат открито събрание пред централата си на улица "Пиротска", на което ще бъде взето решение какви действия да бъдат предприети срещу имигрантската престъпност.

Водещи новини

Още новини