Сирийски бежанец и руска проститутка потрошиха заведение в Бургас

share

Гражданин на Сирия, с официален статут на бежанец, е спретнал луд скандал в малък ресторант в центъра на Бургас късно снощи. Той е строшил маси, чаши и чинии и се опитал да пребие собственичката, разказва пред "Флагман" адвокат Тихомир Александров, който станал свидетел на случилото се и дори е дал показания пред полицията.

„Отвратен съм! Сириецът, с малко име Фарад, беше в заведението с рускиня – очевидно проститутка, двамата бяха много пияни и се заяждаха със сервитьорката, не искаха да плащат. Арабинът посегна да бие момичето, което аз познавам отдавна, защото то е дъщеря на собственичката на ресторанта и се труди почтено – поне от десет години сервира и обслужва бара само. То беше много уплашено, защото сириецът обърна цялата маса, трошеше чаши, а приятелката му обиждаше всички българи, че сме сволач“, разказа Александров.

Юристът помоли да не споменаваме името на заведението, защото собствениците били притеснени – сириецът и друг път влизал при тях като клиент. И друг път се заяждал, но снощи бил особено агресивен. Заплашил, че ще стане много лошо.

След като бил изгонен от ресторанта, той отишъл в Първо РПУ и се оплакал, че е сегрегиран и го тормозят. Подал писмена жалба. Още снощи са разпитани всички участници в екшъна. Руската приятелка на сириеца била брутална с обидите срещу останалите клиенти.

Водещи новини

Още новини