Спряха погребението на пастир, имало следи от насилие

share

Погребение на пастир беше спряно заради установени следи от насилие по трупа. Роднина забелязал белезите по тялото, съобщава struma.com.

Трупът на 57-годишният пастир Евтим Топалов беше открит преди 2 дни в овчарник в петричкото село Коларово.

"Съпругата му го намерила в пепелта на ранчото му вчера, потърсила го след като предишната вечер не се прибрал. Жената извикала близките си, прибрали го в къщи и насрочили погребението днес за 12 часа. Когато дошли близките, един от тях забелязал множество синини и незабавно извикали полиция. Взеха трупа, не се знае кога ще е погребението. Оттук нататък полицията ще се занимава със случая", каза кметът на селото Атанас Гошев.

Екипи криминалисти от Благоевград и Петрич са на място. Започва спешно разследване на убийство. В селото всички познават Евтим, който дълги години е работил като пастир.

Той е баща на син и дъщеря, синът му в момента работи в чужбина.

Трупът на Топалов е закаран в петричката морга, очаква се съдебен лекар, който да извърши аутопсията. От неговото заключение ще станат ясни причините за смъртта. При първоначалния оглед на полицията Евтим Топалов е имал синини видими по гърба, ръцете и рана на главата.

Водещи новини

Още новини