Още не са погребали Стефка

share

Отпуска на съдебен медик е причината за забавянето на погребението на удавената Стефка Маджарова от Пловдив, твърдят приятели на момичето, пише "България Днес".

Трупът на убитата на убитата девойка изплува на 13 юни т.г. от река Въча. Тялото е в моргата почти два месеца и не се знае кога родителите й ще могат да си го вземат.

"Един от съдебните лекари беше в отпуск, а трябва да се изчака и неговото становище. Чака се резултатът от петорната съдебномедициска експертиза. А извергът е в ареста с позволени свиждания, телефон, дрехи, храна... само дето лаптоп не са му дали!", твърди Мария Пенкова.

Родителите на момичето са решили да не я погребват, а да я кремират. Прахта й ще държат вкъщи, за да може детето им да остане с тях. 

"Всеки път ни обещават едни и също от съдебна медицина:"Ще ви върнем детето да края на седмицата!", и така вече 60 дни. Никой не ни пита живи ли сме, умрели ли сме. Не се издържа вече. Жестоко е!", заяви бащата на убитата Стефка - Николай Маджаров. Той е обиден, че след ужасната трагедия, която сполетя семейството му се налага да преживее и това.

Водещи новини

Още новини