Мъж потроши офис на Виваком

share

47-годишен софиянец е задържан за хулиганство в офис на Виваком в Елин Пелин, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

В 10:35 ч. на 8 май в РПУ - Елин Пелин се получило съобщение за буйстващ мъж с дървена бухалка в офис на мобилен оператор на бул. "София", който ругаел и заплашвал с побой един от служителите.

Незабавно към адреса били изпратени полицейски служители, които задържали на място 47-годишния Н.С. от София, неизвестен досега на органите на реда. Изяснено било, че повод за разразилата се ярост на столичанина бил нов договор за 24 месеца, който майка му подписала с мобилния оператор преди да е изтекъл срока на предишния. Научавайки това, Н.С. незабавно грабнал бухалката и нахлул в офис на Виваком, където подложил отговорния служител на словесен обстрел с ругатни и заплахи, придружени от заплашително замахване с бухалката.

Благодарение на светкавичната намеса на полицейските служители не се стигнало до трагичен инцидент. Хулиганът бил задържан с полицейска мярка за 24 часа, а бухалката му иззета.

По случая е образувано бързо производство за престъпление. Работата по пълното му документиране продължава под наблюдението на районна прокуратура-Елин Пелин.

Водещи новини

Още новини