Внесоха обвинителния акт срещу побойник

  • 25 април 2013 18:34

  • 820
  • 0
Внесоха обвинителния акт срещу побойник
©

Районна прокуратура – Сливен е внесла обвинителен акт в съда срещу местен бизнесмен, съобщават от пресслужбата на прокуратурата.

На 7 октомври миналата година мъжът нахлул в известно сливенско рок-заведение и нанесъл жесток побой на непознат за него мъж. Първоначално му нанесъл юмручен удар в тилната част на главата, а впоследствие – и множество удари по лицето и тялото, включително със стол от заведението, който се счупил от побоя. Намесилият се да ги разтърве мъж, също пострадал – бил е ударен от нападателя, паднал на земята и си глътнал езика. Посетители на заведението успели да му помогнат и да го спасят.

Обвиненията срещу побойника са две - за причинена другиму средна телесна повреда с особена жестокост, както и за хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост. За първото деяние се предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години, а за второто - лишаване от свобода до пет години.

Разследването по делото е било проведено от Териториално звено „Борба с организираната престъпност” под наблюдението на Районна прокуратура – Сливен.

Последвайте канала на

820 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини