Бивш затворник убил 10-годишната Радка, преди това я изнасилил

share

Убиецът на 10-годишната Радка  от с. Брестница  я е изнасилил, а след това разбил главата й с камък. Той е 25-годишният Емил В. , който е бивш затворник, заподозрян за неразкрито преди изнасилване на възрастна жена от селото, пише "Стандарт".

Трупът на зверски убитото дете бе открит вчера, захвърлен в дере в местността Бъкъла недалеч от пътя за София. Убитото момиченце било разсъблечено.

По време на кървавото престъпление родителите Мария и Мариян били в гората за гъби. Те са роми и живеят изключително бедно в покрайнините на селото. Убитата Радка е третокласничка.

„Да изгние в затвора! Ако го пуснат, ще изнасили и убие други деца”, кълнеше изверга зачернрната майка. Смазаната от скръб жена разказа, че първоначално Емил се опитал да заблуди родителите, че детето им било блъснато от камион.

Заподозреният бе закопчан от полицията още във вторник и ще остане за постоянно в ареста со процеса, увериха от прокуратурата в Ловеч. Той направил самопризнания в полицията. Емил подмамил жертвата си да го последва извън дома с обещание за й покаже място, където растат гъби.

Водещи новини

Още новини