Иззеха стоки без бандерол във Великотърновско

Булфото
share

Голямо количество акцизни стоки без бандерол са намерени и иззети в хода на проведени специализирани полицейски операции, по линия на противодействие на разпространението на акцизни стоки, без необходимия бандерол на територията на РУП – Горна Оряховица, Свищов и Стражица.

264 кутии с цигари от различни марки са намерени и иззети от жилище на 75-годишна жена в Г. Оряховица. Една част от тях е установено, че са с бандероли от Сърбия и Македония. Възрастната жена е привлечена в качеството на обвиняема, взета й е мярка за неотклонение "Подписка".

Други 68- кутии от различни марки цигари, без бандерол са иззети от търговски обект в с. Кесарево. По случая е образувана преписка, която е предадена на Митническо бюро –Г. Оряховица за налагане на административно наказание.

47 литра алкохол, без бандерол пък бе намерен в кафе-аператив и гараж в Свищов при съвместна проверка на служители от РУП – Свищов и Митница – Свищов в гараж, собственост на 49-годишния С.Г. Алкохолът е предаден с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава.

Водещи новини

Още новини