Обраха магазин за цигари и алкохол в Пловдив

share

Въоръжен грабеж е извършен от търговски обект в Пловдив.

По първоначални данни инцидентът е станал малко преди 21 часа в петък в магазин за цигари и алкохол на бул. „Христо Ботев". 22-годишният продавач бил заплашен с пистолет от маскиран мъж, който взел 600 лева оборотни пари и избягал в неизвестна посока. Работата по случая продължава.

Взломна кражба от магазин са регистрирали от полицията. По първоначални данни за времето между 16 часа в четвъртък до 6 часа вчера неизвестни извършители са разбили входната врата на търговския обект на бул. „Кукленско шосе" и са откраднали метална кутия с 1100 лева в нея.

Пловдивчанин е съобщил във Второ РУП за кражба от жилището му. 25-годишният потърпевш обяснил пред служителите, че в периода от неделя до вчера крадци са изнесли от дома му на ул. „Георги Измирлиев" лаптоп, дигитални фотоапарат и камера и близо 13 грама златни накити. При направен оглед е установено, че в апартамента е проникнато чрез разбиване на патрон на входната врата. По същия начин вчера са били извършени други две кражби от жилища на бул. „Никола Вапцаров" и на ул. „Люлебургаз" в областния град, от където са откраднати общо 4 преносими компютъра.

Водещи новини

Още новини