Таки финансира кървавия протест

Булфото
share

Арестувани хулигани от агитката на "Левски" и по - специално членове на групировките "София Запад" и "Саут Дивижън" използват енергийните протести, за да вандалстват, рушат и умишлено да провокират полицията към радикални действия, пише "Всеки ден".

Според изданието мълвата, която масово се носи сред запалянковците е, че биячите служат на наркобоса Христофорос Аманатидис - Таки, който уж бе заловен от Интерпол в Дубай, но след това се измъкна и не бе екстрадиран. Хората  в София, които координират хулиганите да хвърлят камъни и да рушат държавното имущество, са Любомир Костадинов - Младежа и Антон Калчев - Застраховката. В "Люлин" се говори, че Младежа е бил освободен преди два месеца именно, за да създаде структури за масови безредици.

Според източник на вестника Младежа е организирал 400 човека за протеста в неделя, като половината от тях са от Враца и от Варна. Той им плащал по 200 лева и да пият без пари в кафенето на булевард "Тодор Александров". От МВР изглежда знаят за участието на хулиганите от агитките в протестите, тъй като вчера са арестувани над 30 човека от "Люлин", подчинени на наркобосовете Кирчо Руския и на Любо Младежа.

Водещи новини

Още новини