Предлагали проститутки за 800 евро в бардак в Шератон

share

Бардак в столичния хотел „Шератон” обслужвал чужденци за по 800 евро. Цената била за нощ, прекарана в компанията на засукана девойка от клуба, намиращ се в сградата на лъскавия комплекс, съобщава Монитор.

Импровизираният публичен дом бил въртян от четирима сводници. Те се изправиха пред Специализирания наказателен съд, който заседаваше при закрити врата по мерките им за неотклонение. Интересен факт е, че единият от тях – Георги, в миналото бил сътрудник с арестувания с кокаин в Бразилия щангист Гълъбин Боевски. Двамата обаче прекратили бизнес отношенията си преди години.

Източници от разследването съобщиха пред „Монитор”, че клубът в „Шератон” се радвал на много големи печалби, поради което срещу задържаните щели да започнат и данъчни проверки, за укрити доходи. Само час секс с момиче от клуба струвал 200 евро. В цената обаче не влизали допълнителните екстри като шампанско масажи и танци. С тях сумата можела да скочи до 300-400 евро. За цяла нощ секс с девойките пък платежоспособните чужденци трябвало да се бръкнат с поне 800 евро.

„Мястото е подбрано много добре, тъй като се намира в много скъп хотел и там ходят хора със сериозни възможности. Освен това момичетата са били представяни като масажистки, тъй като към клуба е имало и масажно студио с джакузи. Това е било само прикритие. Едва когато някой чужденец е проявявал интерес към определено момиче, тогава са му казвали, че може да получи повече от масаж”, обясниха разследващи пред „Монитор”.

В групата се подвизавала и 31-годишна жена от Пазарджик. Нейната роля в бандата била да набира момичетата. Тя също била задържана в петък заедно с останалите сутеньори, но само час след разпита била пусната, тъй като имала 3-месечно бебе. Разследващи твърдят, че освен че набирала момичетата, младата жена ги изнасяла и за работа в чужбина, където да практикуват най-стария занаят. При проверка в архивите на МВР се оказало, че палавата дама е хващана и преди за проституция у нас, а след това и в Холандия. Именно заради солидния си стаж и опит в занаята тя била наета от четиримата сводници. От прокуратурата съобщиха пред „Монитор”, че групата прилежно си водела записки за всяко изкарано евро, което ще е в плюс на разследването.

Водещи новини

Още новини