Столичен зъболекар се застреля заради любовна драма

pixabay
share

39-годишен стоматолог А. П. от София, който е бил собственик на клиника, се е самоубил вчера край бургаския кв. "Сарафово". Той е стрелял в главата си със законно притежаван от него пистолет, а причината за фаталното решение се изяснява.

На този етап се знае, че той пристигнал с жената, с която живее, в Бургас в началото на месеца. Двойката планувала да прекара голяма част от отпуската си край морето, да си отдъхне от напрегнатия живот в столицата, съобщава bulnews.

Преди няколко дни между тях възниква лют скандал и жената напуска къщата под наем, в която двамата се настанили седмица по-рано и се връща в София. А. решил да остане тук и да се удави мъката си в алкохол. В продължение на няколко дни той не вдигал телефона си, не се появявал онлайн в социалните мрежи и не се показвал навън.

Самоуби се финансов директор на "Нова телевизия"

Макар скарани, жената до него решила да се обади в полицията, защото се притеснила за А. Така се стигнало до вчерашния ден, когато на адреса пристигнали униформени служители, които заварили къщата заключен от вътрешната страна. Протоколът в такива случаи е вратата да се разбие. Влизайки вътре, униформените служители намерили тялото на мъжа, който се е прострелял в главата. До него бил и пистолетът.

На този етап на разследването няма никакви данни да се касае за външна намеса при причиняването на смъртта. Работи се на практика само по версията за самоубийство, довериха от полицията.

Тялото на мъжа е откарано в Съдебна медицина. 

Водещи новини

Още новини