Димитър Главчев: Всички знаят, че е илюзия, че няма купен вот

Булфото
share

При експедиция бяха проверени над 3 500 машини. На предишните избори бяха проверени над 660, а преди тези 2 избора, за всичките видове избори са проверени общо 100 машини. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 784

Той коментира и темата с купуването на гласове. "Всички знаят, че е илюзия, че няма купен вот. И там противодействахме в рамките на закона", отбеляза Главчев. 

Нашата работа смятам, че си я свършихме. Не чух някакви стряскащи факти по повод провеждане на изборите. Въпросът е да се преодолее схващането от избирателите, че дават глас, за който не знаят къде отива, добави още служебният премиер. 

Главчев изрази надежда политическите сили да излъчат редовно правителство. На въпрос готов ли е отново да бъде служебен премиер, Главче отговори: "Няма такава хипотеза, много е далечна. Надявам се да не се стигне до това".

Броенето е към своя край: Вижте резултатите при 99.03% обработени протоколи от ЦИК

Димитър Главчев присъства на командно-щабното учение на Многонационалната бойна група в България на учебен полигон "Ново село".

"Показаха ни готовността на многонационалната бригада да отблъсне предполагаем враг на територията на България. Самият характер на това, на което присъствахме, показва какъв е характерът на НАТО. Че НАТО е защитен блок, а не агресивен. При учението беше показано как се отблъсква атака на агресор. Това беше подчертано и на срещата на върха във Вашингтон. Силата на съюзниците и солидарността, всички действат като един. НАТО ще защитава всеки сантиметър на територията на съюзниците от пакта, беше подчертано на срещата", посочи Главчев. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 784

Водещи новини

Още новини