С джаги, политики за младите и коктейли „Бузлуджа“ младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден

БСП
share

„Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор на политически решения за младите и коректор на всяка власт, която си позволи да бъде арогантна. Затова и днес, без страх и с абсолютна решителност казваме „Не!“ на България с Пеевски и Борисов“, заяви вчера на специално събитие председателят на Младежкото обединение в БСП и водач на листата на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ в 23 МИР в столицата Габриел Вълков.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 282


Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, за да отбележат 15-ата годишнина на младежката организация на БСП. Събитието започна с отворена дискусия между Вълков и първия в листата на 24 МИР - Атанас Атанасов. Те бяха придружени на сцената от Георги Ангелов, Иван Панайотов и Сава Диков - още трима млади кандидати за народни представители на левицата от 23 МИР.


„Трябва да задържим младите хора в България. Това става с развитието на една ефективна и модерна икономика, привличаща инвестиции с висока добавена стойност. Крайно време е да сложим край на превръщането на България в икономическа пустиня“, сподели Атанасов за своите приоритети в бъдещия парламент.

Беше представена и програмата на младите кандидати „Първа работа! Първи дом! Първо дете!“, която включва мерки за държавна помощ за младите при намиране на първа работа, закупуване на първо жилище и отглеждане на първо дете.

Събитието продължи с игра на джаги и тематични напитки по случай рождения ден на младежката организация.

По-рано през деня младежите се събраха за заседание на Националния съвет на МО в БСП в централата на софийската организация на партията.

Габриел Вълков: Младите имат нужда от социална сигурност, за да могат да се развиват в България

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 282

Водещи новини

Още новини