Габриел Вълков: Младите имат нужда от социална сигурност, за да могат да се развиват в България

  • 03 октомври 2024 12:34

  • 167
  • 0
Габриел Вълков: Младите имат нужда от социална сигурност, за да могат да се развиват в България
© БСП

Водачът на листата на “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА” в 23 МИР - Габриел Вълков, заедно с втория в листата Георги Ангелов и четвъртия - Иван Панайотов, се срещнаха с граждани в Южния парк в София.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 169

Кандидатите обсъдиха с решилите да се разходят в Южния парк софиянци проблемите, които жителите на София срещат и възможностите за решения. По време на срещите младите кандидати разказаха за плана “Първа работа! Първи дом! Първо дете!”, който включва мерки за държавно подпомагане на младите хора при намиране на първо работно място, закупуване на първо жилище и подкрепа при отглеждането на първо дете. 

Габриел Вълков е водач на листата на „БСП – Обединена Левица“ в 23 МИР – най-дългата листа в държавата

„Инициативата цели да насърчи социалната сигурност и развитието на младите семейства в България“, категоричен бе Вълков. Срещите на кандидатите в различни квартали на столичния 23 МИР продължават всеки ден, като целта на левите кандидати е да срещнат с възможно най-голям брой граждани, с които да проведат честен разговор, очи в очи, да чуят техните проблеми и мнения.

Последвайте канала на

Novini.bg
167 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини