Бойко Борисов на предизборно събитие в Дулово: Чува се, че ще има разследване на Възродителния процес, добро ДПС - няма

Булфото, архив
share

В Силистра почти винаги пращах водач на листата от София. Сега мисля, че Силистренска област има двама изключително добри водачи. Винаги съм спазвал златното правило между християни и мюсюлмани да има мир и любов, да има и разбиране. Изборите минават, хората остават да живеят в тези населени места. Не можем да се мразим със съседите и колегите си. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие в град Дулово.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 268

"Вече се чува, че ще има разследване по Възродителния процес. Действително Дулово и региона са място, за което трябва да се чуе какво са правили агентите на "Държавна сигурност" (ДС). Въобще не искам да спорим кое ДПС е по-добро и кое - по-лошо. Винаги съм казвал: добро ДПС няма", подчерта той. 

Борисов възмутен от пътищата: Направили сме една държава от Африка! 1 милиард и 200 милиона лв. оставих за пътя Русе-Търново

"Моите опоненти ме наричаха "кафеджия" - че съм правил кафето на Ердоган, на президента на Турция. От Европа идваха да гледат как се охранява външна граница на ЕС, но това правехме заедно с президента Ердоган. Той се съгласи да изнесем центъра за нелегални мигранти на територията на Турция и той да не е в България", припомни успехите си Борисов. 

"На тези земи - Господ е отредил: и единият, и другият. Да живеем: християни и мюсюлмани заедно! И няма да се ръководим от върхушките, които се опитват да завземат една или друга етническа общност! Точно това е пътят: в партиите да има и български християни, и български турци, и български католици, и български арменци", начерта посоката лидерът на ГЕРБ.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 268

Водещи новини

Още новини