Кандидат за районен столичен кмет на "Възраждане" се присъедини към партията на Пеевски

Facebook
share

Тодор Софрониев, който бе кандидат за кмет на столичния район "Витоша" на "Възраждане" на местните избори октомври 2023 г., сега се влива в редиците на новата партия на Делян Пеевски - "ДПС - Ново начало" и е част от техните листи с кандидат-депутати.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 129

На официалния си профил във Фейсбук Софрониев споделя, че неговият "неспирен, политически интерес и желание за активност" са го довели до "нови възможности, с Ново начало".

Бившият кандидат-кмет на "Възраждане" споделя, че като предприемач с различни бизнеси, разбира че "както в работата, така и в политиката, е най-важно доведеното до резултат, реални действия, постигнати цели".

Започва битката за местната власт: Ето кои са кандидатите в големите общини

"В този дух, след приключването с висока успеваемост на дебютната ми кампания за кандидат кмет на столичния район Витоша, се разграничих от общността на безрезултатните приказващи. Считам, че е налице възможност за постигане на резултати с лидер, който действа устремено, решително и със здрава ръка. Само така, могат да се постигнат резултати в полза на цялото общество", пише Тодор Софрониев.

По думите му в "ДПС - Ново начало" е попаднал на "млади, амбициозни, енергични и находчиви хора", които също поемат по новия си път, "очистени от пречещи развитието, застарели кибици".

Тодор Софрониев е на 39 години, юрист и експерт в сферата на финансите, предприемачеството и кредитирането. Има магистратура по право и опит в мениджърството и инвестирането на средства. Управител и ръководител е на финансова компания. Участва в граждански инициативи за опазване на паркове и градини, детски площадки, облагородяването на тревни площи, "битка" с монополите и подобряване на градската среда в София, сочи справка в официалния сайт на Софрониев. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 129

Водещи новини

Още новини