Бойко Борисов: Четири години пълен разпад и хаос! Само аз поех отговорност за Конституцията, другите се скриха

share

Съжалявам за загиналите пилоти на „Граф Игнатиево”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод трагичния инцидент на авиобазата днес. "Четири години пълен разпад и хаос!", обобщи той.

"Мисля, че и аз съм ги виждал тези пилоти. С президента Радев се разбрахме, инвестирахме във военното летище, отворихме го. 10 млн. лв. е обучението за година на един пилот на F-17 Блок 70. Уважават се тези офицери, които искат от съдбата на войниците да изграждат своята кариера, а тези, които връщат войниците на майките им", коментира той и попита: "Кои хора изтриха записите на журналистите на Граф Игнатиево, които са заснели катастрофата със самолета? Защо Главчев и Запрянов се вдигнаха от София, за да замазват нечия отговорност?

"Много щях да се шегувам с тези хора от ПП-ДБ, но денят е такъв, че не мога“, призна Борисов. 

Ето кои са загиналите пилоти в "Граф Игнатиево"

"Като роботи, притискани от вас, приемахме всичко заедно с ПП-ДБ. Само аз накрая и служебното правителство, поех отговорност за Конституцията. Другите се скриха“, отсече Борисов.

"Как 12 години нямахме никакви проблеми с фондовете и европейските пари и сега - ГЕРБ виновен. ГЕРБ е в мазето 4 години. Къде е борбата с корупцията, че 4 години е нямало корупция, това ли искате да ми кажете? 4 години имахме един министър - Мария Габриел“, каза лидерът на ГЕРБ.

Той се оплака от тежкия трафик по пътищата и отново обърна внимание, че строителството на магистрала "Хемус“ е замряло. По думите му дори е опасно да се пътува. 

Борисов проведе среща с избиратели в Силистра.

 

Водещи новини

Още новини