Георги Гвоздейков: Имаме увереност, че на предстоящия вот утре всичко ще премине нормално

Булфото (архив)
share

Подготовката на изборите протече при добра координация с Централната избирателна комисия и имаме увереност, че на предстоящия вот утре всичко ще премине нормално. Това заяви служебният министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков пред представители на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), съобщи пресцентърът на ведомството.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

Гвоздейков, служебните министри на вътрешните работи Калин Стоянов и на електронното управление Валентин Мундров, както и постоянният секретар на Министерството на външните работи Светлан Стоев се срещнаха днес с представители на ПАСЕ.

Калин Стоянов: В МВР са получени 388 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права на гражданите

Делегацията е на посещение в България, за да наблюдава провеждането на предстоящите избори за Народно събрание и за членове на Европейския парламент.

Процесът по организация е преминал безпроблемно и всяка от институциите е изпълнила своите дейности в срок, посочи Гвоздейков и добави, че работата на международните наблюдатели е от изключителна важност.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

Водещи новини

Още новини