Тодор Батков-син: Двама депутати от ГЕРБ-СДС в Смолян е моята цел на тези избори

share

Двама депутати от Смолянския избирателен регион в националния парламент от листата на ГЕРБ-СДС е моята цел на тези избори. Това ще отключи много повече възможности за областта, от една страна. От друга страна, ще увеличи представителството на ГЕРБ-СДС в парламента и шансовете за съставяне на стабилно правителство. Отборът ни в Смолян е единен, сплотен, обединява опита с младата енергия и всички сме силно мотивирани да покажем сериозен резултат. Това каза кандидатът за депутат от гражданската квота Тодор Батков-син, който е с преференция 102 в листата с номер 22 пред избиратели в гр. Чепеларе, с. Павелско, с. Хвойна и с. Забърдо.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Тодор Батков-син получи специален подарък от един от най-уважаваните жители на с. Павелско и дългогодишен директор на училището Васил Венински - неговата книга “Божие дърво”.

„Уникални хора с изключителен дъх има по тези места, които не спират да милеят за региона и да мислят как да го развиват. Да се реализира проектът за възстановяването на крепостта Зареница, който да привлича туристи в селото“ - това поех като ангажимент към хората“, каза Тодор Батков-син.

Тодор Батков-син - от картинг пистата до парламента

Той потвърди, че ще помага и на съседното село Хвойна да се реализират там проектите за водопровод, уличното осветление и легнали полицаи.

„Разбира се, семейството ми ще подпомогне ремонта на църквата в селото, така както сме го правили и в с. Забърдо като част от опазването на духовността- кауза, с която сме трайно ангажирани от години! „И аз съм учил в чужбина, но знам от къде съм, няма да дойда за малко, като мнозина нови политици и после да си ида. Моето сърце е тук завинаги! Ще бъда непримирим в това националният парламент да помага на общинския кмет, защото селските кметове на това разчитат“, каза още Тодор Батков – син.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

(платено съобщение)

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Водещи новини

Още новини