Кристина Петкова (ПП-ДБ) за изтеклите записи: ДАНС да си свърши работата

Нова телевизия
share

Това са записи, в чиято автентичност не можем да бъдем сигурни. ДАНС е време да си свършат работата. Служебният премиер да им разпореди проверка за това, че се подслушва политическа партия. Доколкото разбирам този запис е направен в централата ни на „Чаталджа”. Това заяви кандидат-депутатът Кристина Петкова от „Продължаваме Промяната”-„Демократична България” в ефира на Нова телевизия.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

По думите ѝ това са нелепи обвинения: „Всички одити и проверки са минали. Не е това фокусът на скандала.”

Петкова коментира „резила” на ГЕРБ-СДС и ДПС: „Бяхме свикани за заседание вчера в 19:00 ч. за 19:30 ч. Важен е подходът – силов, три пъти направиха опит да съберат кворум, викаха колегите си, които пътуваха вече към Варна. Тотална липса на уважение към институцията и колегите.”

Позиция: Разпространените "записи" са пореден опит за кална кампания срещу ПП

„Ако ГЕРБ-СДС и ДПС имат мнозинство, да заповядат да управляват, да поемат отговорност, да признаят връзката си. Конфигурацията я дават българските граждани. За 9 месеца страната ни постигна много повече, отколкото постигна за последните 12 години. Вместо да гледаме частно партийния си интерес, ние подходихме отговорно към държавата”, допълни тя.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

Водещи новини

Още новини