Контрера: Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици

Булфото (архив)
share

Имаме план за реконструкция на 100 квартални улици, написа във фейсбук Карлос Контрера, канидат за кмет на София от ВМРО.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

На среща с граждани в район „Сердика“ представих идеята на ВМРО, част от програмата ни за управление на София, за ремонт и реконструкция на ключови квартални улици.

Контрера алармира: Най-старото трамвайно депо в София може да бъде ресоциализирано

ВМРО има план в следващите четири години да се реконструират и изградят 100 вътрешно квартални улици. Проектите ще бъдат определяни на принципа от периферията към центъра, като започваме с южните и северните квартали на София. Ежегодно във всеки столичен район ще бъде провеждан референдум за определяне и включване на квартални улици в списъка за изграждане и реконструкция. Нарекохме този проект „Програма 100 за кварталите“.

От 2024 г. започваме със:

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Любляна“, столичен район „Овча Купел“– подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари и ново улично осветление.

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Димитър Пешев“, столичен район „Искър“ - подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Слатинска“, столичен район „Слатина“ - подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.

Основен ремонт на бул. „Христо Смирненски“, столичен район „Лозенец“- подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.

Млад предприемач е кандидатът на ВМРО за кмет на р-н "Възраждане"

Основен ремонт и реконструкция на бул. „Илиенско шосе“, район „Надежда“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.

Основен ремонт на ул. „Иван Йосифов“, район „Сердика“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътното платно, тротоарните настилки и ново улично осветление.

Програма 100 за кварталите е част от цялостната стратегия на ВМРО фокусът в управлението на столицата да бъде в кварталите, а не както досега – центъра и жълтите павета.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Водещи новини

Още новини