Хекимян разговаря с жители на „Захарна фабрика“: Работата в междублоковите пространства трябва да продължи

Novini.bg
share

Основен акцент в програмата ми ще бъде работата в междублоковите пространства да продължи – повече паркинги, вместно „кални точки“, повече зелени площи, повече тротоари. Разбира се, фокус ще бъдат и големите инфраструктурни проекти като метрото – с нови метростанции и нови метролинии, което ще намали трафика, а така София ще бъде чист и подреден град. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Антон Хекимян при среща с граждани в столичния квартал „Захарна фабрика“ в р-н „Илинден“, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

„Хората искат тротоари, зелени пространства, спортни площадки... хората искат да видят, че се прави нещо в кварталите и това ще е нашият фокус“, добави Хекимян.

Хекимян представи програмата си за управление на София: Готов съм да чуя гласа на гражданите

Заедно с него бяха кандидатът за кмет на р-н „Илинден“ от ГЕРБ Иван Божилов и председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Георгиев обясни, че в програмата за управление на София са заложени изключително много реалистични и амбициозни проекти. Той посочи, че една от задачите е „калните точки“ да се преобразуват в облагородени пространства.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Водещи новини

Още новини